Pokerul in mintea mea….

Astazi abordam un subiect foarte mult discutat pe multe bloguri si acesta fiind pokeru si poker news.Cu toti stiti ce este pokerul dar multi dintre voi il considerati un joc de noroc in sensul ca il joci doar ca sa castigi bani,va contrazic este un joc foarte frumos si sa stii sa joci .

Pokeru este de 2 feluri cu 2 carti sau cu 5 ,cel cu 2 carti numinduse POKER TEXAN iar celalat simplu POKER.Si eu obisnuiam sa joc cu colegii la scoala pe sume mici nu pentru bani si pentru distratie imi placea foarte mult si intr-un timp ajunsesm sa joc si pe internet pe site-uri specializate.Sincer sa fiu este foarte frumos sa joci poker cu prietenii cu jetoane frumos mizezi ridici miza.

Am citit pe internet cateva noutati poker si am vazut ca foarte multi romani joaca poker online de distratie pe bani online.Avem si noi un jucator foarte bun si cunoscut la nimel mondial acesta fiind Daniel Negreanu.

2 Comments

  1. Sunt multi ani decand ma joc poker. De obicei nu joc pe bani ci doar poker gratis online. Am intrat pe pok1.com si am gasit multe articole interesant. Sunt cateva povestiri de poker clasice de care am mai auzit insa cel mai mult mi-au placut articolele referitoare la secrete de poker si strategii de poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *