Biberoane Dr. Brown’s Naturals Flow

Biberoane Dr. Brown’s Naturals Flow

Alaptarea poate deveni un chin de nesuportat iar pentru o gama foarte mare de mamici devine aproape imposibil, daca nu de la nasterea copilului atuunci in timpul cresterii lui. Alaptarea este un lucru natural dar cand o mama nu poate face acest lucru ce alte variante iti mai raman?

Ai acum o super oferta pentru un super produs si anume biberonul Dr. Brown Natural Flow care este conceput in asa maniera ncat copilul sa poata sa suga exact ce are nevoie la o presiune optima pentru hranire. Biberonul are calitatea de a imita cu usurinta fluxul de hrana preluat de copil astfel incat sa imite cu usurinta si in totala siguranta alaptatul de la san. AcesteĀ Biberoane Dr. Brown’s Naturals Flow in afara faptului ca imita un flux continuu si normal pentru bebelus, ajuta la reglarea digestiei prin presiunea in care se transmite laptele precum acesta beneficieaza si de un super confort la hranire. Acesta are un recipient din sticla sau de plastici care la capatul lui are un cauciuc in forma de sfarc special conceput ca bebelusul sa nu distinga diferenta intre alaptarea de la mama fata de alaptarea de la biberon. Apeleaza si tu cu incredere la acest gadget foarte bun pentru a iti usura tie viata si stresul dar si pentru a iti hrani copilul in cele mai optime si de siguranta conditii.

Asadar, apeleaza la acest tip de biberon gandit in asa fel incat copilul tau sa aiba parte de o hranire cat mai aproape de realitatea naturala si tu sa nu iti mai faci griji pentru dezvoltarea acestuia. Biberonul ofera un confort extraordinary pentru copilul tau si tu iti scazi astfel nivelul de stres resimtit dupa atatea nopti nedormite. Biberonul face treaba de unul singur si ofera cele mai confortabile momente bebelusului tau mult iubit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *